Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Председник Градског већа, мр Владан Васић сазвао је седницу Градског већа града Пирота за среду, 15. март, са почетком у 10 часова.
На предстојећој седници биће разматрано 30 тачака дневног реда као што су: разматрање Одлуке о оснивању буџетског Фонда за енергетску ефикасност града Пирота, утврђивање предлога Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету града Пирота за 2017. годину и доношење измене Кадровског плана Градске управе и Градског правобранилаштва за 2017. годину.


Председник Градског већа је предложио и разматрање Плана капиталних инвестиција града Пирота за период од 2017. до 2021. године, разматрање Програма коришћења средстава Фонда за развој пољопривреде на територији града Пирота за 2017. годину као и разматрање Одлуке о измени и допуни Одлуке о исплати једнократне новчане помоћи брачним паровима ради обављања вантелесне оплодње.

Пред одборницима Градског већа биће разматране и одлуке о изменама и допунама одлука које су у изворној надлежности града, ради усаглашавања са Законом о прекршајима и Законом о комуналним делатностима.

Такође ће бити речи и о давању сагласности на Извештај о раду са финансијским извештајем јавних предузећа за 2016. годину као и разматрање Извештаја о раду са финансијским извештајем за 2016. годину установа културе и организација.

Председник је предложио и разматрање Одлуке о продаји имовине ЈП „Радио Пирот“ у ликвидацији, разматрање Извештаја о коришћењу средстава за заштиту и унапређење животне средине града Пирота за 2016. годину и разматрање измена и допуна Програма за коришћење средстава за заштиту и унапређење животне средине града Пирота за 2017. годину.

Седница ће се одржати у великој сали Скупштине града Пирота.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine