Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Петнаесторо најбољих студената дефицитарних занимања данас је потписало Уговор о стипендирању за ову годину. Студенте су поздравили представници локалне самоуправе, заменик градоначелника, Видојко Панајотовић, начелник одељења за ванпривреду, Сава Костић, и Милица Голубовић, помоћник градоначелника за ванпривреду. Уговоре је уручио Видојко Панајотовић.

Начелник Одељења за ванпривреду и члан Комисије за доделу стипендија, Сава Костић, каже да је комисија имала релативно тежак посао, али да је задовољство помоћи добре студенте.

Заменик градоначелника, Видојко Панајотовић, који је уручио Уговоре о стипендијама, рекао је поред осталог да је за ове намене издвојено око 3,5 милиона динара.

Милица Голубовић, пожелела је студентима успех у даљем школовању и истакла да се ове године стипендирају студенти дефицитарних занимања.

Извор: Плус Онлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine