Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је градоначелник Пирота мр Владан Васић са директорима свих основних школа у граду потписао уговоре на основу којих је школама предата велика количина спортских реквизита укупне вредности између три и четири хиљаде евра. Реч је о реквизитима које школама деле Савез за школски спорт, Министарство омладине, Министарство просвете и Град Пирот.


- Желимо да створимо услове да се деца баве спортом и ван спортских клубова. Зато организујемо Зимску школу спортова, која је изузетно масовна, али и овакве активности у оквиру акције “Спорт у школе”. Донацију у виду спортских реквизита вредних између три и четири хиљаде евра обезбедила су поменута министарства, док је учешће Града Пирота да обезбеди стручне људе за рад са децом, односно ангажује професоре физичке културе и обезбеди простор за одржавање бројних активности-казао је градоначелник Васић.

Јован Јовановић, из Савеза за школски спорт града Пирота казао је да све школе имају потпуно исте реквизите, ангажовани су професори физичког васпитања чиме су створени услови за несметано одвијање програма у оквиру акције “Спорт у школе”.
Директорка ОШ “8. септембар” Олгица Најдановић истакла је да је ово још један доказ да Град Пирот помаже рад школа и брине о здрављу деце.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine