Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Књига која је до сада представљена у стотинак општина у Србији, преведена на енглески, руски и ромски језик, данас је промовисана и у Пироту. Реч је о својеврсном педагошком водичу за организацију слободног времена младих у којем локална самоуправа, може  имати  доминантну улогу. Промоцији књиге и предавању о теми “ Вршњачко насиље са освртом на малолетничку деликвенцију” данас су пратили представници пиротских школа, полиције, Центра за социјални рада и предшколских установа.


Ауторка књиге, др Марија Рандјеловић, сматра да је књига својеврстан приручник који, поред осталог, говори о позитивним и негативним садржајима слободног времена и улози шире друштвене заједнице и проблемима са којима се сусрећу млади.
Присутне у Сали Скупштине града поздравио је Бојан Рандјеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду. Он каже да Пирот посвећује велику пажњу младима и да је локална самоуправа свесна изазова да на што бољи начин решава актуелне проблеме са којима се суочавају млади у свету, па и код нас.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine