Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је  у Пироту почео Трећи медјународни  конгрес кардионефрологије и хипертензије . Велики научни скуп, изузетно  користан и значајан за наше лекаре који ће имати прилику да на једном месту размене искуства са својим колегама из других земаља. Заначајно је и то да Конгресу присуствују и фармацеути, биолози,хемичари и стоматолози. Данас око 11 часова , у Хотелу “Ана-лукс”  почела су прва предавања.


Проф. др Соња Раденковић, председница Удружења за кардионефрологију Србије, сматра да је ово идеална могућност да кардиолози и нефролози размене искуства и представе нове методе у лечењу, дијагностификовању, као и нове лекове. На Конгресу учествује окодвеста лекара, 37 предавача, од којих 15 долази из Канаде, САД, Италије, Словеније, Бугарске и Македоније.
Управа града, као и многе скупове до сада, подржала је одржавање  Светког конгреса, каже помоћник градоначелника за ванпривреду, Бојан Рандјеловић.

Извор: Плусонлине

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine