Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Медјународни конгрес кардионефрологије и хипертензије практично је почео са радом у преподневним сатима у Хотелу Ана-лукс када су одржана и прва предавања еминентних домаћих и страних стручњака. Синоћ, у Сали Дома културе пригодном свечаношћу и званично је отворен Конгрес на којем поред лекара из Србије, фармацеута, биохемичара, ендокринолога и стоматолога учествују најпознатији светски  лекари из области кардионефрологије и хипертензије.


Главни покровитељ Конгреса је Град Пирот. У име домаћина учеснике Конгреса је најпре поздравио градоначелник Пирота, Владан Васић.
Једна од најзаслужнијих за успешну сарадњу са европским институцијама и организацијама у овој области је свакако проф. др Соња Раденковић, председник Удружења кардионефролога Србије. Поздрављајући своје колеге истакла је и велику заслугу локалне самоуправе за помоћ и организацију Конгреса.
Један од циљева Српског лекарског друштва јесте едукација и унапредњење знања лекара истакао је др Александар Лилић, председник Подружнице СЛД у Пироту.
У име Европске школе нефрологије присутнима се обратио Луца Ди Лулло.
Поводом петнаестогодишњице постојања и рада Удружења кардионефролога Србије, на свечаности поводом званичног отварања Конгреса уручена су признања председнику Удружења кардионефролога Европе , Мариу Тимиу које је примио проф. др Луна Де Лулло, проф. др Соњи Раденковић, председнику КАРНЕФ-а Србије , градоначелнику Пирота, мр Владану Васићу и др Александру Лилићу, председнику Подружнице СЛД Пирот.

Извор: Плусонлине

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine