Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Након обиласка Основне школе “8. септембар” и Школе за основно и средње образовање “Младост” у Пироту, министар просвете у Влади Републике Србије Младен Шарчевић, рекао је новинарима  да је Пирот одличан пример добре сарадње града са образовним институцијама јер град снажно у свим аспектима подржава образовне институције, а има и одличну сарадњу са министарством.


- Хтео бих и овом приликом да похвалим пиротску локалну самоуправу и градоначелника Васића. Ја сам у Пироту био више пута, а обишао сам и две трећине свих установа у Србији и могу рећи да је Пирот позитиван пример за многе у Србији. Био сам недавно у Млекарској школи која је јединствен пример у Србији, чији су производи познати широм Србије и наших граница. Пирот има врхунску Гимназију, али и школа Младост, која је у оцењивању добила максималну оцену. Драго ми је што све ђколе добро раде и имају увек добре идеје и предлоге. – истакао је министар Шарчевић.
Приликом последње посете Пироту, министар Шарчевић је рекао да је најоптимистичнију групу људи видео у Пироту, у односу на већи део установа у Србији.


- Драго ми је што сам од свих чуо да нема већих проблема, јер кад нема проблема, можемо да се посветимо паметнијем развоју. Од директора свих установа, школа и вртића чуо сам да локална самоуправа подржава рад ових установа и то реално у свим аспектима и то је јако добро. То је одличан пример сарадње. – истакао је тада министар Шарчевић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine