Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У уторак 05. и среду 06. септембра 2017. године представници Уговорне окружне привредне коморе Пирот, др Драган Костић, председник Уговорно окружне коморе Пирот и Александар Ћирић, шеф кабинета градоначелника Пирота, посетили су јавна предузећа Пиротског округа и са директорима Бобаном Толићем, Зораном Николићем, Радованом Николићем, Небојшом Ивановим, Сашом Алексовим, Милошем Вељковићем и Миодрагом Костићем  разговарали о будућој сарадњи.


У свим сусретима акценат је стављен нарочито на остварење боље везе привреде и јавних предузећа, унапређење сарадње пружаоца комуналних услуга са корисницима услуга, привредним друштвима чланицама Коморе, организацију презентације услуга јавних предузећа и приближавање корисницима у привреди, помоћ у решавање проблема и подизању ефикасности јавних предузећа, улогу Коморе у повезивању јавног и приватног сектора, благовремену и адекватну припрему приватног сектора за учешће на тендерима које расписују јавна предузећа, како би се систем јавних набавки учинио што ефикаснијим, приступачнијим и транспарентнијим.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine