Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић позвао је данас све Пироћанце да се обрате Градској управи са предлозима и идејама везаним за начин уређења велике површине код саобраћајног полигона и Затвореног базена, која је тренутно неуређена, а реч је о изузетно атрактивној локацији која је “ограђена” Затвореним базеном и Кејом поред Нишаве и од целог овог простора би направила изузетно место за уживање, спорт, рекреацију.


- Оно што је занимљиво да кажемо јесте да имамо у плану сређивање простора преко пута Базена. Ту је била планирана велика спортска хала, од чега смо привремено одустали, али нисмо одустали од сређивање те површине, која је спортско рекреативног типа. Биће потребно доста новца да се уради. У току је измена плана детаљне регулације Пирот-Центар. Још увек нисмо одредили шта ће ту бити изграђено, било је идеје за изградњу великог парка. Лично сматрам да полигну ту није место па позивамо јавност да нам пишу и кажу шта би волели да виде на овој површини од преко два хектара, која се наслања на прелепо шеталиште – Кеј поред Нишаве-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine