Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Захваљујући пројекту Велико срце и дугогодишњој сарадњи Еуробанк и Фондације Ана и Владе Дивац, још један вртић је добио боље услове за рад и развој деце. Вртић „Невен“ данас је свечано отворио своје реновирано игралиште за децу које ће користити 252 малишана. Овом донацијом деци се стављају на располагање многобројни нови реквизити попут тобогана, кућица за децу, клацкалица, возића, али и пењалица за оне најмлађе у јасленим групама. Током претходних година, Еуробанк и Фондација обновили су више од 40 игралишта у дечијим вртићима, просторије и учионице школа и здравствених установа, а све са циљем побољшања услова за раст и развој најмлађих.


Пре званичног обраћања малишани су присутне госте и родитеље поздравили пригодним програмом.
Испред локалне самоуправе присутне је поздравила и захвалила се на донацији Милица Голубовић, помоћница градоначелника за ванпривреду.
„Задовољство нам је што су кроз пројекат „Велико срце“, Еуробанк и Фондација Ана и Владе Дивац помогли још једном вртићу. Изузетно нам је стало да се деци обезбеде што је могуће повољнији услови за одрастање, образовање и развој. Наш допринос кроз реновирање игралишта посматрамо искључиво као додатни подстицај дужем и квалитетнијем боравку деце  у природи“, истакла је Магдалена Татић, директор Сектора за кредите физичким лицима у Еуробанк.


Приликом уручења донације, ђаке је поздравила и Ана Дивац, оснивач и председница Управног одбора Фондације Ана и Владе Дивац која је партнер Еуробанк у пројекту.
„Велико срце“ је пример успешне сарадње која доприноси друштвеним променама које најпре односе на квалитетније услове за одрастање и развој деце“, рекла је том приликом Ана Дивац.
Присутнима се обратила и Милка Цолић, директорка ПУ “Чика Јова Змај”
Деца су једва дочекала да испробају ново игралиште.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine