Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Финале Купа Пирота: Владимир Дурковић-Гњилан 2:0 (1:0). Одлична, уиграна и физички добро припремљена екипа из Бериловца, “Владимир Дурковић” ,данас је у 60. финалу Купа Пирота сигурном, борбеном и допадљивом игром савладала “Гњилан” са 2:0.

Оба гола за Бериловчане постигао је Никола Васић који је проглашен за најбољег играча утакмице.
Пре доделе пехара и медаља победничкој екипи представницима ФК”Јединство”, “Напредак “ Извор и ФК”Гњилан, клубовима који су највише пуита освојили Куп града, уручене су статуете. Њих је уручио председник ОФС Пирота, Владица Тошић.
Земеник градоначелника Пирота и председник Окружноф фудбалског савеза, Видојко Панајотовић, уручио је медаље учесницима финала Купа града, а градоначелник Владан Васић предао је победнички пехар.
Најбољи фудбалер утакмице, Никола Васић, је пресрећан због освојеног пехара и своје добре игре.
Капитен “Владимира Дурковића, Милан Ћирић, данас је прушио још једну добру партију. Он се надао победи с обзиром да је екипа, која је освојила првио место у првенству, остала на окупу и да је добро утренирана.
Финале је увек неизвесно каже тренер победничке екипе, Бане Алексић.
Тренер и председник ФК “Гњилан”, некада одличан фудбалер, Дејан Цветковић, срдачно је честитао противнику за којег каже да је данас био много бољи од његове екипе.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, је честитајући данашњим ривалима, поред осталог, рекао да је добро да спорт у селима живи и да “мали” клубови вредно раде у својим местима. Локална самоуправа зато настоји да у оквиру својих могућности, помаже и организује оваква и слична такмичења.
Утакмицу је пратило око 1.500 гледалаца. Меч је протекао у фер, коректној игри и спортском навијању без иједног инцидента.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine