Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У посети Пироту ових дана бораве ученици Угоститељско туристичке школе из бугарског града Пирдоп. Данас је поводом боравка ђака из Бугарске у Пироту приређен и пријем за све ђаке и професоре у општини Пирот.
Ученици бораве у Пироту код својих вршњака из Економске и Млекарске школе у Пироту. Заједно су имали практичну наставу у овим школама како би се упознали са школским системом наше земље, а имаће времена да се упознају и са културно-историјским споменицима нашег града.


Ученице, професоре и директоре ових школа данас је у згради општине Пирот примио општински већник задужен за ванпривреду Бобан Николић, који им се захвалио на посетио и казао да се нада да ће ова сарадња да постане традиционална.
- Општина Пирот има одличну сарадњу са градовима из суседне Бугарске, са којима заједнички реализујемо веома важне пројекте и градимо инфраструктурне објекте у оквиру Програма прекограничне сарадње наше две земље, финансираног од стране ЕУ. Због тога нас радује успостављање сарадње на свим нивоима између Србије и Бугарске-казао је Николић.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine