Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У организацији Градске управе Пирот данас су у Свечаној сали Градске управе додељена признања истакнутим просветарима за прошлу годину. Признања за златником добили су Милица Крстић, васпитач ПУ “Чика Јова Змај”, Снежана Савић, наставник разредне наставе у ОШ “8. септембар”, Данка Антић, професор математике у ОШ “Вук Караџић”, Нада Поповић, професор математике у пиротској Гимназији и Ненад Јанковић, наставник клавира у Музичкој школи “Др Драгутин Гостушки”.


Признања са сребрњаком добили су Ивана Госпавић Алексов, васпитач ПУ “Чика Јова Змај”, Данијела Потић, наставник разредне наставе у ОШ “Вук Караџић”, Драгана Соколов, наставник биологије у ОШ “8. септембар” и Милан Маринковић, професор физичког васпитања у ШОСО “Младост”.
Дипломе су добили Пројектни тим за интердисциплинарни рад ОШ “Вук Караџић”, Стручно веће за физичко и здравствено васпитање ОШ “Вук Караџић”, Актив наставника информатике и рачунарства ОШ “8. септембар”, Тим програма “Еко школа” ОШ “Свети Сава”, Петровић Саша, наставник стручних предмета у Млекарској школи, Тим инструктора вожње у Техничкој школи и Актив професора билингвалног одељења Гимназије.
Помоћница градоначелника Милица Голубовић у свом обраћању присутнима казала је да Град улаже сваке године велике напоре да се у школама створе што бољи услови за рад са децом.

- Објекат школе је само обична зграда. Без деце и просветних радника не може се говорити о квалитетном образовању и желим да вам се захвалим на вашим напорима и стремљењима да деци пренесете што више драгоценог знања-казала је помоћница Голубовић.

Један од лауреата, учитељица Снежана Савић казала је новинарима да је велико и признање када родитељ изрази захвалног просветним радницима за квалитетан рад.

- Оваква признања значе, јер без подршке колега, подршке код куће, без подстрека у тешким тренуцима, нема добрих резултата-казала је Савићева која је у школству четврт века, а тренутно води први разред.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine