Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Nakon inicijative meštana ulice Dragoljuba Milenkovića radovi na asfaltiranju prostora između zgrada u pomenutoj ulici danas se završavaju. Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je da je bilo problema prilikom ovih radova jer je ugovor sa prvobitnim izvođačem morao da bude raskinut zbog neispunjenja ugovornih obaveza od strane izvođača, ali se, uprkos kašnjenju, radovi uspešno privode kraju.

-Nakon raskidanja ugovora morali smo da uradimo nove javne nabavke i procedure i to je sve trajalo. Razumem nezadovoljstvo stanara ali to je procedura koju smo morali da poštujemo. Do sada smo u uređenje dvorišta uložili oko 7,8 miliona dinara, vrednost ovih radova je nešto više od dva miliona, dakle ukupno oko 10 miliona dinara biće uloženo u sređivanje ovog prostora. Ovim dokazujemo da ne radimo samo u centru, već svuda gde nailazimo na razumevanje i dobru inicijativu meštana. Ovde ćemo uraditi još jedan krak ulice, vrednosti od oko tri miliona dinara. Očekuju nas i radovi na uređenju ulica u Krupcu, počeli su radovi u selu Berilovac, završeni u Sukovu, očekuju nas obimni radovi u Poljskoj Ržani gde se radi glavna ulica, a reč je o poslu od oko 20 miliona dinara tako da građevinska sezona uveliko traje-kazao je gradonačelnik Vasić.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov kazao je da se radi asfaltiranje ukupne površine od oko 1.250 kvarata.

-Radovi se kvalitetno izvode a radi firma “Drumovi AD”. Radi se sloj asfalta debljine šest centimetara. Pored ove lokacije, danas kreće asfaltiranje Takovske ulice, radi se u selu Berilovac i radiće se uređenje glavne ulice u Poljskoj Ržani i mnogih drugim selima-kazao je direktor Svilarov i dodao da očekuje da ova građevinska sezona bude uspešna kao i prethodne.

Jedan od meštana Aleksandar Nešić kazao je da se nakon 38 godina uređuje i dvorište ovih zgrada.

-Zahvalan sam gradonačelniku Vladanu Vasiću na razumevanju i strpljenju-kazao je Nešić.

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine