Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је радове на асфалтирању главне улице у Пољској Ржани, која је протеклих година била у веома лошем стању, обишао градоначелник Пирота мр Владан Васић са замеником градоначелника Видојком Панајотовићем, шефом кабинета градоначелника Александром Ћирићем, помоћником градоначелника Братиславом Ћирићем и руководством Јавног предузећа за планирање и изградњу града на челу са директором Славишом Свиларовим.

Градоначелник Васић изразио је задовољство квалитетом изведених радова и поручио свима који живе на Кружном путу да села на том потезу имају квалитет живота попут оног у граду у било ком градском насељу.


- Погледајте Пољску Ржану, има саграђену цркву, обновљену школу, уређену канализациону и водоводну мрежу на овом делу. Сада се асфалтира пут у дужини од око 1.600 метара а вредност радова са ПДВ-ом је негде око 18 милиона динара. До краја овогодишње сезоне урадиће се још четири сокака у којима никада није било асфалта, а следеће године би требало да се замени водоводна мрежа ка селу Трњана. Слично смо радили и у Крупцу, кренула је изградња канализације у селима Извор и Бериловац. Ипак, нисмо занемарили ни друга села јер чини ми се да готово нема села где нисмо радили нешто од инфраструктуре и тако ћемо наставити и даље-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine