Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић изјавио је на Интернационалној конференцији Мишелинове мреже градова која се одржава у Клермон-Ферану, седишту највећег светског произвођача аутогума, да можемо бити поносни што у нашем граду успешно ради компанија Мишелин, где запошљава 3.500 радника. Васић је нагласио је да велика част бити на скупу међу 30 градова из целог света, где ради ова компанија. Васић је данас имао кратак састанак и са председником Мишелин корпорације – Жан Доминик Сенаром. У саставу делегације Пирота су и директор Слободне зоне Пирот др Драган Костић, директор маркетинга СЗП Александар Симоновић и шеф кабинета градоначелника Александар Ћирић.


-Захваљујем се градоначелнику Клермон Ферана на идеји да повеже све градове где функционише Мишлен. Тек сада смо, чини ми се, схватили колко је то велика компанија, када овде имамо представнике градова из читавог света, тачније 30 градова из исто толико земаља. Можемо бити поносни што у Србији и Пироту имамо овако велику светску компанију која запошљава 3.500 радника. Мислим да ће ова интернационална мрежа Мишелинових градова наставити да живи и надам се да ће бити оваквих састанака и ван Француске-казао је градоначелник Васић. Он је додао да је веома важна чињеница да компанија Мишелин стално улаже у усавршавање стручњака из Пирота који раде у Мишлену. Тренутно је десет пиротских стручњака на усавршавању у Клермон-Ферану, у седишту компаније.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine