Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У оквиру делегације Града Пирота, представници Слободне зоне Пирот, др Драган Костић и Александар Симоновић учествовали су на Првој конференцији интернационалне мреже Мицхелин градова која се одржава од 29. новембра до 1. децембра 2017. године у Клермон Ферану у Француској.
Мрежа градова окупља више од 40 градова из целог света у којима се налазе фабрике Мицхелин-а, и има за циљ размену искустава, подстицања кооперативних пројеката и укључивања заинтересованих страна из приватног и јавног сектора у реализацију истих. Конференција представља прву фазу тематске размене идеје о одрживом граду.


Том приликом присутнима је представљен пројекат Зеленог логистичког центра Слободне зоне Пирот, који је усклађен са циљевима Мреже. Презнтовани су резултати рада и погодности које Слободна зона Пирот нуди инвеститорима.
У панел дискусији учествовали су градоначелник Пирота мр Владан Васић и Др Драган Костић који су нарочито истакли позитиван утицај Мицхелинове фабрике у Пироту на повећање упослености и стандарда грађана у Пироту. Изражена је нада да ће будуће пословање Тигар Тyреса утицати на равој домаћих малих и средњих предузећа кроз њихово ангажовање као добављача гумарске индустрије.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine