Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градска управа Пирот расписала је тендер за избор извођача за уређење улице Светозара Марковића. Након израде пројектно техничке документације, створили су се технички услови за рехабилитацију ове улице. Овом улицом циркулише велики број станара околних зграда и улица је у јако лошем стању. За финансирање овог пројекта опредељена су средства у буџету града за 2018.годину, и комплетне радове финансираће град Пирот, речено је Пиротским вестима у Градској управи.

Станари околних зграда већ неколико година чекају на уређење ове улице, и информација да ће ове године улица бити реконструисана изазвала је позитивне коментаре.
Пројектом је предвиђена асфалтирање 1300 м2 улице, замена ивичњака у дужини од 370 метара, као и изградња пешачких стаза.


Заинтересоване фирме за извођење радова своје понуде могу поднети до 8. марта. Закључивање Уговора са извођачем, избором најовољније понуде, и почетак радова, може да се очекује крајем марта или почетком априла месеца.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine