Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Београду се данас, у хотелу Москва, одржава састанак Мониторинг комитета Савета Европе. Овом важном састанку присуствује и градоначелник Пирота мр Владан Васић. На састанку овог важног тела Савета Европе разматраће се стање  и извештаји о ситуацији локалне демократије у неколико земаља Европе, попут Пољске, Молдавије, али и извештаји о изборима за кантоналне скупштине Федерације БиХ. На састанку је објављено и да ће Савет Европе упутити такозвану постмониторинг мисију која ће покренути дијалог о поштовању слобода и начела демократије, посебно у мањим срединама у Србији.


По Васићевим речима, презентовани су бројни извештаји комисија које су обишле неке земље и известиле Комитет о стању локалне демократије, резултатима надгледања избора и другим важним питањима.


- Наредни састанак ће бити одржан 2. априла у Стразбуру, а 3. јула биће одржан још један састанак у Ослу-закључио је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine