Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Крајем прошле недеље одржан је редован састанак представника локалне самоуправе и извођача радова на замени и одржавању јавне расвете у Пироту према потписаном уговору о јавно приватном партнерству.  Према речима, енергетског менаџера града Пирота, Бојана Ивковића, на радном састанку су анализирани динамика реализације договорених активности и актуелни проблеми везани за овај посао.

“У овом тренутку приватни партнер нас је упознао да има одређених корекција око динамичког плана због потешкоћа око добављања опреме која долази из Шпаније. Основни разлог је епидемиолошка ситуација која усложњава режим превоза. Са друге стране још увек се чека одобрење Електродистрибуције, односно потписивање протокола о сарадњи. Наше заједничке процене су да почетком јуна, када ове формалности буду завршене, могу кренути конкретни радови према планираној динамици. Ускоро ћемо имати нови састанак, јер то је такав посао где су консултације неминовне због сложености посла” – изјавио је Ивковић.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine