Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота данас је уз речи захвалности свим Пироћанцима али и људима који живе у другим градовима и  посебно у иностранству, казао да ће град Пирот по хитном поступку, највероватније већ данас, уплатити недостајућа средства за лечење наше суграђанке Невене Живић Минчић. Реч је о суми од око 1.6 милиона динара, а хитна помоћ биће упућена и за лечење Кристине Ћирић и Ненада Тошића, за скупе терапије, односно операцију церебралне парализе.

-Ми смо направили анализу стања и уплатићемо до пуног износа, око 1.6 милиона динара, то ћемо данас уплатити. Поред тога, анализирали смо захтеве за лечење деце, захтеве који су пристигли у Градску управу па ћемо 504.000 динара уплатити Христини Ћирић којој је неопходно да у континуитету 12 недеља похађа скупу терапију. Са овим новцем биће могуће да крене са терапијом и прима је шест недеља, а видећемо почетком наредне недеље, ако се не обезбеде недостајући новац, уплатићемо још толико. Такође, 250.000 динара уплатићемо 250.000 динара за оперативно лечење од церебралне парализе. У току године, 21 дете је користило средства из буџета за разне врсте лечења, то је уобичајена ставка. Када саберемо све ове износе, негде око 6.5 милиона динара ће Град Пирот издвојити за лечење деце-казао је градоначелник Васић Пиротским вестима.    

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine