Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Радници фирме Друмови АД данас завршавају асфалтирање улице Мајора Тепића. Радове су обишли заменик градоначелника Пирота, Милош Цолић и директор Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта, Славиша Свиларов.

Милош Цолић, заменик градоначелника, рекао је да се асфалтира око 250 метара улице, ширина је шест метара, у једном делу улице рађено је само пресвлачење асфалта, а у другом делу скидање старог асфалта и постављање ивичњака.

Овом приликом Цолић је истакао да се од почетка сезоне радило на неколико локација у граду и селима, радова има још увек на појединим местима и очекује се да се ова сезона успешно приведе крају.

Према речима Славише Свиларова, директора ЈП за планирање и уређивање грађевинског земљишта, вредност радова у улици Мајора Тепића је око 4,5 милиона динара. Радови су почели пре десетак дана, постављени су нови ивичњаци, подигнути сливници и шахте и очекује се да данас буде завршено асфалтирање.

Ових дана предстоји уређење једног сокака у селу Гњилан, а до краја грађевинске сезоне биће радова у селима Држина, Суково и Пољска Ржана, најавио је Свиларов.    

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine