Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је уручио признања најистакнутијим спортистима који су у протеклом периоду проносили славу Града широм света. Спортисти су добили и новчане награде.Спортистима и представницима клубова најпре је на постигнутим успесима честитао начелник Одељења за ванпривреду Градске управе Пирот Сава Костић.

-Спортисти су на најбољи могући начин представљали Град Пирот. Поред изградње и одржавања бројних спорстских објеката, финансирања свих спортских организација, Град издваја значајна средства и за спортске стипендије, а неки од добитника спортских стипендија су са нама овде-казао је Костић.

Градоначелник Пирота мр Владан Васић честитао је спортистима и пожелео још боље резултате у наредном периоду.

-Град Пирот издваја значајна средства за спорт, развој спорта и омладине и омасовљење спорта. Ове године смо издвојили 207 милиона динара за спорт укључујући и рад Спортског центра, спортских организација, школски спорт, божићне и летње школе спорта и спортске стипендије. Од 2012. године дајемо спортске стипендије, ове године је дато 14 спортских стипендије, а добитници стипендија су, између осталих Огњен Антић, који је први светски првак у кик-боксу у категорији млађих јуниора, првак је и Србије у својој категорији. Алекса Гацев сениорски је првак Балкана, балкански шампион у дублу у стоном тенису и има доста других важних резултата. Урош Мијалковић је такође један од добитника, затим Мина Станковић и Баскет клуб Пирот-казао је Васић.   

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

ПОПИС СТАНОВНИШТВА 2022

ИНФО ЦЕНТАР

ИНФО ЦЕНТАР ПИРОТ
010 305 508

Избори за чланове Савета месних заједница 2022

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine