Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У току је јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету за 2023. годину града Пирота. Начелница Одељења за привреду и финансије Градске управе Пирот, Ивана Малиновић позвала је  грађане, привреднике, удружења и стручну јавност да учествују у јавној расправи  која траје до 09.новембра. Отворени састанак представника надлежних органа Града, односно јавних служби са заинтересованим грађанима одржаће се у згради Градске управе у Скупштинској сали  07.11.2022. године са почетком у 12:00 часова.

Начелница Одељења за привреду и финансије Градске управе Пирот, Ивана Малиновић каже да је одлуком Градског већа расписан је јавни позив како би се грађани, привреда, удружења, стручна јавност и медији  укључили у овај процес и доставили своје предлоге. Предлози, сугестије, иницијативе и коментари могу се доставити Градској управи града Пирота на два начина, директним попуњавањем упитника у Услужном центру и предајом на шалтеру писарнице и  путем електронске поште на адресу: бундзет@пирот.рс .  “На нашем сајту грађани могу промаћи и “Грађански водич кроз буџет” где се у најкраћим цртама могу упознати са планираним приходима и расходима за наредну годину тако да нам  и на основу тога могу послати своје сугестије и предлоге” – каже Малиновићева.

У оквиру јавне расправе, 7. новембра у 12 сати у великој  Скупштинској Сали одржаће се отворени састанак и јавно представљање буџета за наредну годину од стране представника ГУ. “На сва питања заинтересованих грађана одговараћемо на лицу места а имамо још увек довољно простора до усвајања Одлуке о буџету да се неки од предлога нађу у буџету за 2023. годину” – поручила је начелница Одељења за финансије Ивана Малиновић.  

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

ПОПИС СТАНОВНИШТВА 2022

ИНФО ЦЕНТАР

ИНФО ЦЕНТАР ПИРОТ
010 305 508

Избори за чланове Савета месних заједница 2022

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine