Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Пироту је у току јавни позив намењен незапосленим лицима за запошљавање код познатог послодавца, а у оквиру пројекта „Реинтеграција ИИ – даља подршка одрживој (ре)интеграцији повратника у Србији.“

Право на учествовање у Програму запошљавања код познатог послодавца имају незапослена лица - повратници и чланови њихових породичних домаћинстава, који имају пребивалиште/боравиште на територији града Пирота, као и друга лица - припадници других теже запошљивих група и чланови њихових породичних домаћинстава која имају пребивалиште/боравиште на територији града Пирота.

Незапослена лица могу да поднесу пријаву за запослење код познатог послодавца на следећим радним местима:

Вулканизер   

Возач (таxи)

Диспечар

Помоћник кувара

Конобар

Радник у администрацији

Електричар за инсталације

Радник у производњи (штампарија)

Трговац

Магационер

Пекар

Кувар

Уколико незапослена лица желе да се запосле, а немају тражене квалификације и компетенције, у оквиру пројекта ће бити организоване обуке за преквалификацију и доквалификацију како би се заинтересована незапослена лица оспособила за обављење одређених жељених послова, и након тога запослила код познатог послодавца.

Јавни позив је отворен до 31.1.2023. године, до 16:00х, а пријава са пратећом документацијом подноси се лично, у просторијама Добросуседског клуба Пирот, Драгољуба Миленковића 16 (зграда Омладинског стадиона), 18.300 Пирот, локал бр.1.

Детаље јавног позива као и пратећу документацију можете преузети на сајту www.reintegracija.net или доласком лично на адресу Добросуседског клуба.

Носилац пројекта је немачка организација ASB (Arbeiter-Samariter-Bund), док је главни имплементатор организација Иницијатива за развој и сарадњу (ИДЦ) из Београда у сарадњи са Градом Пиротом и Удружењем Тернипе. Пројекат је финансиран средствима немачког Савезног министарства за економску сарадњу и развој BMZ и траје до априла 2025. године.

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine