Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У току је Јавна расправа о нацрту Стратегије о безбедности саобраћаја града Пирота за период од 2023. до 2027. године са акционим планом. Јавна расправа о нацрту Стратегије спроводиће се до 5. новембра и у току трајања јавне расправе заинтересовани грађани, удружења, стручна и остала јавност  могу доставити своје примедбе, предлоге или сугестије путем електронске поште саобинспекција@пирот.рс или поштом на адресу:  Град Пирот, Српских владара 82,18300 Пирот, са напоменом”За јавну расправу о Нацрту Стратегије о безбедности саобраћаја града Пирота за период од 2023. до 2027. године са акционим планом”.

Примедбе се достављају на посебном обрасцу који је објављен на сајту Града Пирота. Поред обрасца на сајту Града Пирота  може се преузети и нацрт Стратегије са акционим планом. У понедељак, 6. новембра, са почетком у 12 сати у Свечаној сали Градске управе Пирот одржаће се отворени састанак са затнтересованим грађанима на коме ће се презентовати нацрт Стратегије са акционим планом.

Након јавне расправе и евентуалних допуна или измен, а коначну реч о овом документу даће одборници Скупштине града. 

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine