Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Бојан Пешић, начелник Одељења за урбанизам у Градској управи Пирот, након јучерашњег усвајања на Градској скупштини програма гасификације подсетио је да ће Пироћанци моћи по веома повољним ценама да се прикључе на гасовод, уз попуст од 20 посто ако се одлуче да се прикључе у току самог поступка гасификације и могућност плаћања на чак 36 рата. Цена гасификације биће 91.000 динара.

-Кључно је да сама гасификација иде у неколико фаза. Прва фаза је изградња такозваног гаса средњег притиска, од магистралне станице до улаза у Пирот код касарне, када се дели, једна траса Козарачком улицом, Војводе Момчила, Војводе Мишића, до Малог моста, друга иде тијабарском страном, Другим рингом, Нишавски одред, Трг Републике, до Малог моста и наставља ка Индустријској зони. Наредна фаза је изградња гасоводне мреже за индивидуалне кориснике. Гради се најпре средњи притисак до 16 бара, затим се граде мерно регулационе станице за топлану и индустријску зону и осам мерно регулационих станица преко којих ће се дистрибуирати гас ка домаћинствима у насељима, а да нагласим да ће се на гасовод прикључити и 18 села која гравитирају граду-казао је Пешић.

Извор: Пиротске вести

 

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine