Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас у подне реконструисани део Улице Саве Ковачевића је пуштен у саобраћај. У овом делу улице направљено је нових 60 паркинг места, комплетна инфраструктура, водоводна, канализациона, улична расвета, сигнализација, замењена је потпуно новом, а вредност радова је око 39 милиона динара, казао је градоначелник Пирота мр Владан Васић.

-Пре неких месец и по дана смо обишли почетак радова, било је озбиљних радова, било је темељног ископа, замене тла, у дужини од 250 метара промењена је водоводна мрежа, кружни ток, заједно са улицама око отвореног базена има негде око 200 нових паркинг места. Урађени су и тротоари, тако да смо добили предивну улицу. Очекује нас богата грађевинска сезона. У Улици Стевана Сремца смо урадили дворишта зграда, асфалтирали смо путеве према селима као што је Мали Суводол, Срећковац, припрема се Чиниглавци, после тога идемо у Барје Чифлик, асфалтираће се улице Црни врх, Проте Матеје и многе друге. Треба поменути и да свако од јавних предузећа паралелно ради своје инвестиције-казао је градоначелник Васић.  

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine