Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Прво јесење заседање Скуштине града заказано је за петак, 28. септембар. О темама које су предвидјене дневним редом Седнице разговарали смо са председником Скупштине града, Миланом Поповићем. Једна од тема је Извештај о извршењу буџета града Пирота у првих шест месеци године. На дневном реду наћи ће се разматрање: Извештаја о раду ПУ “Чика Јова Змај” за 20117/2018. годину и Плана рада Установе, Одлуке о регресирању трошкова боравка и учешћа корисника у месечној економској цени по детету у ПУ “Чика Јова Змај”.


Поповић је коментарисао и предлог Плана генералне регулације “Пирот-север”, одлуку из имовинско-правне области, Одлуку о давању сагласности о отпису потраживања по основу јавних прихода према Друштву за одржавање зграда д.о.о. Београд.
Пред одборницима Скупштине ће бити и разматрање одлука о давању сагласности за откуп акција емитента Слободне зоне Пирот а.д., о измени оснивачког акта ЈКП “Градска топлана”, разматрање измене Статута Дома здравља Пирот и Одлуке о образовању Локалног координационог тела за социјално укључивање Рома и Ромкиња.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine