Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Председник Србије налази се у дводневној посети Нишу. Током боравка у Нишу Александар Вучић је  присуствовао отварању две фабрике и имао више значајних састанака о развоју овог дела земље. Синоћ је у Официрском дому у Нишу Вучић одржао састанак са начелницима округа, градоначелницима и председницима општина. Састанку су присуствовали и Драгана Тончић, начелница Пиротског управног округа и Владан Васић, градоначелник Пирота.


По завршетку састанка Владан Васић, градоначелник Пирота у изјави за пиротске медије рекао је да је на састанку било речи о проблемима градова и општина у овом делу Србије. Пирот је у овом контексту истакнут као пример добре праксе када је у питању управљања буџетом. Председник Вучић је предложио да све општине и градови упуте писмо са предлогом шта би држава могла да помогне на конкретној територији. Васић је рекао да ће председнику Вучићу у писму указати на проблеме Тигра ад и оштећених путева због изградње Коридора 10, као и  иницијативу за оживљавање пиротске касарне.


Председник Вучић је по завршетку састанка одржао и конференцију за медије.


Председник Србије је поручио да верује како је ово изванредна прилика да људе који су напустили Србију да се врате, јер ће “у нашој земљи имати све боље услове за живот”.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine