Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U okviru projekta “Oživljavanje srpske srednjovekovne Tvrđave “Kale”, kojim je grad Pirot konkurisao kod Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, počinje nova faza uređenja pirotske Tvrđave. Ministarstvo je odobrilo projekat i podržalo finansijski sa 5 miliona dinara. Grad Pirot je izdvojio još 5 miliona i 100 hiljada dinara za radove u prvoj fazi. Zbog epidemiološke situacije tri javne nabavke bile su bezuspešne, u četvrtoj je izabran najpovoljniji izvođač radova. Radovi, koji će početi u ponedeljak, 26. jula, izvodiće firma Nešković planing doo iz Velike Plane. 

Kako je izjavio Pirotskim vestima, Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika Pirota juče je održan sastanak sa koordinatorom projekta, nadzornim organom i izvođačem radova. Prema uslovima iz javne nabavke počeo je da teče rok za završetak radova od 45 kalendarskih dana.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine