Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Јавно предузеће Комуналац приводи крају све припреме за предстојећи вашар, у понедељак ће у 10 сати бити организована и подела парцела великом броју заинтересованих закупаца, а сви припремни радови биће завршени благовремено, казао је новинарима данас директор овог предузећа Бобан Толић.


Вашар почиње 28. августа, а запослени у Комуналцу већ десетак дана раде на припреми терена код Присјанског насеља, с обзиром да је за организацију вашара неопходно много посла.


- Сваке године локација се дорађује, ове године смо осим уређења терена завршити и плато где се налазе кафане, ту борави доста људи па је потребно да тај плато има бољу подлогу. Продужићемо и паркинг простор који је био недовољно велики да прими све људе који долазе на вашар. Данас и сутра ће се завршити парцелација плацева да би наредних дана добили струју и воду. То ће бити завршено до понедељка у 10 када ће бити одржана и подела парцела, за шта већ сада влада велики интересовање. Вашар званично почиње у недељу 28. августа, али ће сигурно већ од петка бити велика посећеност-казао је директор Толић. Толић је додао и да се очекује да се од организације вашара оствари добит од око два милиона динара.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine