Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У Пироту је данас, у улици Лава Толстоја, отворена нова апотека, која ће пословати у оквиру Апотекарске установе Пирот. Ово је десета апотека која ради у оквиру Апотекарске установе, шеста у самом граду. На отварању апотеке, градоначелник Владан Васић казао је да Апотекарска установа Пирот успешно послује и да је много апотека отворено последњих година.

- Услови за пословање Апотекарских установа су се значајно променили и много апотекарских установа у Србији послује све горе и горе. То није случај са пиротском Апотекарском установом што је за сваку похвалу и ја им желим да дуго година послују успешно као и до сада-казао је градоначелник Васић.
Директорка Апотекарске установе Пирот Слађана Златковић казала је да је ово још једна у низу корака Апотекарске установе Пирот ка приближавању корисницима.


- Трудили смо се да се што више приближимо корисницима и пружимо им стручну помоћ. Свега тога не би било да није било огромне подршке и помоћи локалне самоуправе која је препознала значај Апотекарске установе Пирот-казала је директорка Златковић.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine