Сертификована општина са повољним пословним окружењем

На основу Одлуке о признањима „Свети Сава“ за постигнуте резултате у области образовања, Комисија за доделу признања „Свети Сава“ даје следеће обавештење: Одлуком о признањима „Свети Сава“, за постигнуте резултате у васпитно образовном раду у предшколском, основном и средњем образовању за 2018. годину, утврђена су признања, услови и начин њиховог додељивања као и права која носиоцима ових признања припадају.


Награде се додељују у виду признања :

– „Свети Сава“ са златником ,

– „Свети Сава“ са сребрњаком,

– Диплома.

Предлог за доделу признања „Свети Сава“ могу поднети предшколска установа, основне и средње школе са територије града Пирота и струковна удружења просветних радника.

Предлози се подносе у писаној форми и треба да садрже свеобухватно образложење са овереним прилозима о постигнутим резултатима, у складу са Правилником о мерилима вредновања и рангирања постигнућа запослених у предшколском, основном и средњем образовању, као и са назнаком врсте признања за које се кандидат предлаже. Веродостојност података потврђује и оверава директор школе или установе својим потписом и печатом.

Поднета документација се не враћа подносиоцу. Формулари за подношење предлога се прузимају у Градској управи Пирот.

Рок и начин достављања предлога :

Образложени предлози, са одговарајућим прилозима (фотокопије) за доделу признања „Свети Сава“ се подносе у затвореној коверти Комисији за доделу признања „Свети Сава“са назнаком „Комисија за доделу признања „Свети Сава“, од 30.11. 2018. до 31.12.2018. год. на адресу :

Град Пирот – Комисија за доделу признања „Свети Сава“

ул.Српских владара бр. 82 Пирот.

Непотпуни предлози и предлози са непотпуном документацијом се неће разматрати.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine