Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Ових дана у школама је узбудљиво, закључују се оцене. Ових дана у школама је такодје, занимљиво, интересантно. Стигле су пријаве за Божићну школу. Малишани се увелико договарају, праве планове где ће се све уписати. Свуда где могу да стигну. Нема ограничења. Пријављивање је у току долазе најрадоснији тренуци. Играће фудбал, кошарку, одбојку, ићи ће на скијање и клизање, тренираће карате, бокс, одбојку! Доживљаваће  предивне тренутке, упознаће  нове другаре, а многи од њих ће од ове “Школице спортова” можда и кренути да буду активни чланови пиротских клубова.


Спортски центар је припремио 66 програма – плус један!!! Онај 67 . је посебно интересантан. Програм за родитеље, баке и деке. “Поведи родитеље са собом” Рекреативно пливање, сваког радног дана од 14. до 17 часова. Данас смо на базену окупили дечицу и уз њихово одушевљење снимили поруку другарима. Децо, пријавите се, видимо се на Божичној школи.

Владан Васић, градоначелник  с поносом говори сваке године да се  Пирот од других градова, поред осталог, разликује и у настојањима да младима обезбеди све услове за бављење спортом. Бројни објекти који су изградјени омогућавају деци да расту на  спортским тереним, чувајући своје здравље  Божићна школа је круна интересовања пиротске деце да током зимског распуста пронађу право задовољство.

Ненад Дјордјевић, директор Спортског центра и иницијатор идеје о организацији ове највеће дечије спортске манифестације у Србији, каже да је основни циљ да се деца рекреирају, да буду здрава, али  да науче да ткају, глуме, свирају гитару… Пријављивање је увелико у току, анкетни листићи се деле у школама.
Свечано отварање, у петак  1. фебруара у 18 часова на Клизалишту на Омладинском стадиону

Гости у програму: Клуб за уметничко клизање; Аниматори са светлећим фигурама.

Виктор Јеленић, председник Ватерполо савеза Србије   


Промотер Божићне шклоле је Виктор Јеленић, дугогодишњи ватерполиста, председник Ватерполо савеза Србије.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine