Сертификована општина са повољним пословним окружењем

По природи ствари чланови Градског већа су у обавези да одлично познају градску проблематику, а да најподробније проуче оне теме које се разматрају на седницама Већа, како би се донела ваљана и најбоља одлука о тим питањима. На првој седници Градског већа, која је јуче одржана, саопштен је и најужи делокруг рада већника.

На самом почетку прве радне, седнице Градског већа у новом сазиву градоначелник Пирота и председник Већа, Владан Васић, упознао је, у најкраћем, новинаре за које су области задужени чланови већа.

Александар Ћирић, члан Већа, обављаће послове шефа Кабинета градоначелника, а задужен је и за питања из области привреде, инвестиција и инфраструктуре, Сретен Савов ће и даље бити задужен за делокруг ванредних ситуација, Бојан Ранђеловић је задужен за ванпривреду, здравство, верске заједнице, културу, занатство, угоститељство, услужне делатности и туризам. Дејан Ранђеловић задужен је за рад месних заједница и питања из области саобраћаја, Мимица Костић Ђорђевић за пољопривреду, Ивана Стаменовић за социјалну политику, спорт и физичку културу, Лалка Ћирић за сарадњу са организацијама и удружењима у области хуманитарног рада и помоћи осетљивим групама, Братислав Рашић за област пољопривреде и ванредне ситуације и Слободан Петровић за послове на очувању традиције бораца и демографску и популациону политику.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine