Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Након уређења и успостављања система водоснабдевања, што је био главни проблем мештана Понора, Град Пирот наставља да инвестира у овај део општине Пирот па је данас завршено асфалтирање половине пута ка селу Понор, дужине 1350 метара. Вредност инвестиције је 7.5 милиона динара.

-Асфалтира се пут ка селу Понор. Да подсетимо да смо пре више година решили овде један од главних инфраструктурних проблема, а то је водоснабдевање села. Људи су имали доста проблема. То је решено. Сада асфалтирамо једну половину пута ка селу, укупне дужине 1350 метара, наредне године ћемо другу половину. Половину пута радимо да би могли да урадимо путеве ка више села, и ка Суводолу и другим селима овде у северном делу наше општине и свуда где су Месне заједнице активне, где има проблема, ми покушавамо да те проблеме решимо. Сигран сам да ћемо успети да урадимо асфалт до сваке куће, онако како смо и обећали-казао је градоначелник Васић који је са сарадницима обишао радове.

По речима директора Јавног предузећа за планирање и изградњу Славише Свиларова, данас се завршавају асфалтерски радови на овој деоници.

-Урађен је најпре нулти слој асфалта, управо се уграђује завршни слој асфалта, следи уређење банкина. Вредност радова је 7.5 милиона динара, извођач је Кубик транс из Пирота-казао је директор Свиларов.  

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine